Informatie over snel afvallen met afslankpillen
0800-afslankpil info@vetverbrander.eu

Snel afvallen met afslankpillen

Een goede manier om snel af te vallen is afvallen met afslankpillen.

De afslankpillen die voor het jaar 2004 verkocht waren zijn de zogenaamde Stackers, van deze afslankpillen kreeg je hartkloppingen en slapeloze nachten. Tegenwoordig verkopen ze veilige afslankpillen en voornamelijk gebaseerd op natuurlijke producten.

Zo ook de afval pillen van HCG.

De afslankpillen van HCG zijn vetverbranders en eetlustremmers in 1. Dat betekend dat je zonder meer al minder eet omdat je minder hongerig bent.

Ze hebben vooral effect op de buik, billen en heupen. Als je dus wil afvallen op je buik dan zijn deze pillen daar goed voor. Maar natuurlijk ook als je in het algemeen wil afvallen.
Zelf schrijven ze hierover het volgende: Het HCG Tablets dieet helpt je om in zeer korte tijd en op een verantwoorde en natuurlijke wijze af te vallen. Het overtollige vet kan verdwijnen dankzij de HCG tabletten en de voor veel mensen typische probleemgebieden (heupen, buik, billen, etc.) worden efficiënter aangepakt.

Mede dankzij de zeer unieke samenstelling van HCG afslankpillen wordt de honger onderdrukt (eetlustremmers) en de vetverbranding verhoogt wat(vetverbranders), in combinatie met het speciale HCG dieet, zorgt voor spectaculaire afslankresultaten in slechts 23 dagen! 8-10% gewichtsverlies bij vrouwen en 10-12% gewichtsverlies bij mannen.

Omdat de pillen van HCG alleen maar natuurlijke producten bevatten hebben ze geen bijwerkingen.

“Deze kuur heb ik 2 achter elkaar gedaan ben 12 kilo afgevallen. Ik had het voornamelijk op mijn huik zitten. Omdat ik minder honger heb door de eetlustremmers eet ik zowiezo al minder en dat helpt je om extra snel af te vallen. Ik ben nu gelukkig nu ik die kilo’s kwijt ben en hoop ze nooit meer er bij te krijgen. Wil je snel afvallen? ik jan ze iedereen aanraden, vooral 2 kuurtjes achter elkaar. Het is even doorzetten maar dan heb je ook wat.” Aldus Karin uit Eindhoven

Zoals Karin hierboven al aangeeft in haar ervaring met HCG afslankpillen mag je de afslankpillen kuur van HCG 2 keer achter elkaar doen. Een kuur is 24 tabletten voor 24 dagen. Per dag gebruik je 1 afslankpil. Je mag dus zonder meer 48 dagen deze kuur volgen. Wil je een derde of zelfs vierde kuur met afslankpillen doen dan kan dat maar wel met een tussenperiode van 6 weken na de tweede kuur afslankpillen.

De afslankpillen van HCG kosten per 24 stuks 49.50 en worden in Belgie en Nederland thuis bezorgt

Voor meer informatie over deze afslankpillen van HCG, klik hier.

Snel afvallen met vetverbranders – lees ervaringen op vetverbrander.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>